Selamat datang tahun baru,Salam Muharram,Salam Maal Hijrah 1433H


Haaii semua,lmanya xupdate blog ni..maaf sgt..sebab lately bz giler..niat nk update blog tu mmg ada..tpi xtercapai nk log in blog ni..disebabkan kepenatan..actly bnyak bnda dh jdi sepanjang bulan 11 ni..bnyak sgt story..xpa2..nti fyda story 1 by 1 okey...




1st of all,di kesempatan ini fyda nk ucapkan Selamat Menyambut Maal Hijrah yg ke 1433H.....Alhmdulillah..dan bersyukur sgt ke hadrat Illahi...diberi kesempatan untuk menyambut maal hijrah pd kali ni...

Poster kt atas ni fyda copy je kt google..ingt nk buat sendiri..tpi xsempat...xpa2..yg penting poster kt atas ni superd shantek.. xgitu??

Okey..fyda rsa stkat ni je kot fyda update untuk permulaan Tahun Baru ni..InsyaAllah next time fyda update lg okey..dgn story2 yg dh agak basi..hehe tpi nk update jgak...bole gitu??

p/s : Sama-sama kita mulakan Tahun Baru dgn niat dan azam yg baru okey...bnyak dekatkn diri dngan Allah..InsyaAllah segala urusan berjalan dgn lancar..Amin...
Thankss yer kengkawan sudi bca ~~lebiuu~~ ;)

2 comments: